2010. április 4., vasárnap

lendületvesztés

Mi, már az elején?! Hát...
Fáradt vagyok, napok óta semmivel nem haladok, nemhogy a Vízválasztóval. Kellene csinálnom néhány olyan képet, ami nem az én stílusom, de arra van kereslet, kellene csinálnom néhány olyan képet, ami egy konkrét munkát hozna be (esetleg), de a hajam is fáj tőle, pedig nem lenne rossz megkapni, és ilyenből van még kettő. Mindegyik a "majd ha.. akkor majd" típusú, amiből még nincs semmi konkrét, de már azt akarják, hogy viríts valamit. Rémes. És a kifele vezető, de soha vissza nem térő szálak gyengítenek.
Rosszabb napokon a Vízválasztóról is ezt gondolom. Hogy úgysem tudom megcsinálni, hogy hiába csinálom meg, a kutyát nem fogja érdekelni, és ha érdekel is néhányakat, kiadó nem lesz köztük. Ki szeret eleve az asztalfióknak dolgozni?
Így csak tologatom a feladatokat ide-oda, hol ezt a fájlt nyitom ki, hol egy másikat, néhány vonalat húzok, sürgősen kitörlöm, majd még kedvetlenebbül csukom be a cuccot, és a nap végén azzal fekszem, hogy ma sem volt sok értelme felkelnem.
Lesz majd jobb. De a krónikához a leszálló ág is hozzá tartozik.

6 megjegyzés:

  1. Mivel nem konkrét munka próbáld meg játéknak felfogni. Stílusgyakorlatnak vagy valami olyannak ami valamikor vissza fog jönni, hogy de jó, hogy tudsz ilyet, mert. Ne nézz rá munkaként, mert MÉG nem az. Talán így könnyebb.

    Másrészt nagyon nagyon értem, hogy mikor minden kivesz belőled nem akarsz nagyon bizonytalan távolbavesző reménysugarakba rakni energát.

    A vízválasztó egy kurvajó történet... khmm... Légyszíves ne add fel. Kell nekünk ez, hogy legyen, mert kell.

    VálaszTörlés
  2. soha nem nézek rá munkaként: tiszta örömzene az egész. jó napokon.
    rossz napokon ezt sem tudom játéknak felfogni, olyankor inkább hagyom, mert ha muszájból ülnék mellé, pont a boldogságfaktor veszne el.

    köszönöm a biztató szavakat, és dehogy adom fel, eszembe sem jutott :)

    VálaszTörlés
  3. Nem a vízválasztóra gondoltam, hanem a minden más, nem a saját világaidat követelő megbízásszerü mostmutasdmegekre.

    VálaszTörlés
  4. ühüm... kicsit olyan ez, mint amikor azt mondtad h eleged van a portfólió-készítésből. de persze ja, igazad van.

    VálaszTörlés
  5. Most is elegem van, csak próbálok segíteni túlélni ezt az időszakot. ... um... nev feltétlenül vagyok ebben eredményes, de próbálkozom. <3

    VálaszTörlés
  6. no offense, abszolút értem amit mondasz és köszönöm. csak nehéz néha. <3

    VálaszTörlés