2010. április 1., csütörtök

akcióterv

Szöveg-történet vonalon: összeszedtem a lejátszott történetet vázlat formában, a Szövegíró átnézte, meglepődött, hogy milyen rengeteg, majd blokkokra bontotta. Az első blokk (nevezzük bizakodóan első könyvnek?) már vissza is jutott hozzám, kezdhetem a rajzolást. Haha.

Kép-vonalon: elkezdtem a karakterlapokat, ami azért szükséges, hogy egy-egy szereplő következetesen hasonló legyen saját magához, akkor is, ha nem csak okosan néz, hanem különböző érzelmek látszanak rajta. Szintén elkezdtem egy magasság-táblázatot, mert könnyű összekeverni, ha az embert elkapja a gépszíj, hogy A nem ugyanakkora mint B. Ha ezekkel megvagyok, de legalábbis azzal a két karakterrel, akik az első jelenetben feltűnnek, akkor kezdem az első... izé, fejezet? jelenet? vázlatát, amit visszaküldök Aminak, hogy a pontos párbeszédeket megírja. Majd kihúzom a vázlatokat készre. Ilyen egyszerű. Haha.

Aztán valahogy majd lesz tovább is :) egyelőre örülök, ha eddig ellátok és el is jutok. Ha nem működik így, még mindig kitalálhatunk mást, nem?

1 megjegyzés: