2010. április 11., vasárnap

karakterlapok: Marco atya - arckifejezések

Elkészültem a másik főszereplő (erről írok később), az atya karakterlapjával. Nem vagyok teljesen elégedett, de nagyjából jó lesz.
Marco atya külsejére egészen egyértelmű utasításokat kaptam :) ugyanis határozottan és egyértelműen hasonlít Laurence Fishburne-re - viszont fehér férfi. Ettől pedig bár könnyebb volt rajzolni őt (hiszen a nevezett úrról számos fotó áll rendelkezésre), de ebben volt a nehézség is, hiszen konzekvensen kicsit másmilyen kellett, hogy legyen. Marco atya magas, erős és izmos testfelépítésű, 50 év körülinek tűnő, szicíliai férfi. Rövidre nyírt sötét haja halántékon őszül, körszakálla van, szúrós tekintete és érzékien cakkos ajkai - itt említeném a mosolyát, ami lefele görbül, nem tudom, ezt sikerült-e jól megragadnom, mindenesetre még komplett oldalaim lesznek gyakorolni.
A testalkat-rajzokat később rakom fel, mivel azok még nincsenek kész.

4 megjegyzés:

  1. Most jól megnéztem szigorúan, van egy két ici-pici apróság, de a fíling az nagyon ott van. Meg kell mondjam nagyon érződik a rohamos fejlődésed, és teljesen ugyanaz a fej grimaszol minden rajzon. Szóval nagyon tetszik és tökjó és hajrá tovább még még...

    Telhetetlen én.

    VálaszTörlés
  2. köszi :)
    amit én fájlalok, h azt az előretolt állkapcsú, csendes, ám robbanni készülő agressziót, amit én úúúgy odaképzeltem és hát úúúgy... khm, na azt nem sikerült megjeleníteni. mindegy, lépek tovább, majd beérik. mint írtam feljebb, rengeteg módom lesz gyakorolni :)

    VálaszTörlés
  3. Hát én már régóta nagyon imádom a rajzaidat az art.rpg.hu-n, és most a blogot is bekönyvjelzőzöm: az atya egy picit Laurence Fishburne-ös... Direkt?

    VálaszTörlés
  4. hű, köszi szépen!! örülök, h szereted a rajzaimat :)
    ha gondolod, itt oldalt van egy olyan gomb, h "követés", akkor automatikusan kapsz értesítőt arról, h van új bejegyzés.
    igen, szándékos a hasonlóság: mint fentebb írom is, az atya figurája Fishburne-ről lett mintázva, így igyekeztem úgy megrajzolni, h megtartsa a karakterét.

    VálaszTörlés