2010. március 28., vasárnap

az első

Ez volt az első rajz, amit a Vízválasztóhoz csináltam. Mindenhol a színes verziója szerepel, de ebből is, mint az összes többiből (nincs sok, összesen öt készült) a vonalas jobb, azt hiszem. Vagyis, én szeretem a színeseket, de kezdem azt hinni, ezzel közel egyedül vagyok. A képregény stílusát hasonlónak szánom, hogy tónusokat hogyan teszek rá, az még kérdéses.
A képen az első két női karakter szerepel.

4 megjegyzés:

  1. Nem teljesen értek egyet. Ez is nagyon profi, de nekem sokkal jobban bejön a színes, ezekkel a texturált festésekkel, amiket használsz.:)

    VálaszTörlés
  2. de jó, örülök, h szereted a színeseket! nagyon sokan emészthetetlenül vadnak-soknak érzik a színeimet azt hiszem... :)

    VálaszTörlés
  3. Ááá, ne viccelj! Én is imádom a színeidet, hogy úgy mondjam egészen egészségesek. Sokan ízléstelenül és csak öncélúan használják a texturákat, de nálad mindig nagyon kiegyensúlyozottak és izgalmasak! Ráadásul szerintem erősen hozzátartozik a stílusodhoz. Egyszóval: színeket! :)

    VálaszTörlés
  4. hokera, köszönöm!! az önálló képek színesek, lehet h ezek után két verziót fogok mindenből feltölteni, egy fekete-fehéret, meg egy színeset :)
    (a Büszkeség és balítélettel kapcsolatban pedig csak mélyen bólogatni tudok :)

    VálaszTörlés