2010. november 18., csütörtök

1. fejezet, 1-3. oldal!

Vééégre! :) A varázslatot mégis mindenki mögé tettem, jó lesz most így, nem tetszett előttük. Nemtom. Azt mondom most legyen így, aztán lesz majd valami, egyszer csak megálmodom.

6 megjegyzés:

  1. Úúúú. Marco atya nagyon fincsi. Ott alul kicsit nekem kisfiús, de szeretem ezzel együtt. Belefér. :) Nagyon finomak a vonalak, apróságoktól igazán jó! Még még és gratulálok és hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Ojjé, most csak gyorsan ránéztem, de hóhóhóhó, fasza!

    lippai

    VálaszTörlés
  3. Szuper gyönyörű. Így fekete-fehérben. Lehet így hagynám, bár nem tudom mi a terved vele. Lehet a színezés sokat elvesz belőle. Ezek egész pontosan milyen eszközzel húzott vonalak, ha nem titok? Nagyon tetszik! És a varázslat így nagyon klassz szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Jujj de jó! Csak így tovább, ez gyönyörű!

    A színekkel kapcsolatban pedig annyit, hogy a te színhasználatodat ismerve, én ujjonganék örömömben, ha lennének, viszont én nem értek a művészi koncepcióhoz, úgyhogy ezt csak halkan jegyeztem meg. :)

    VálaszTörlés
  5. Ami, szerintem pont jó h ott csibész. végül is épp most járt a csaj fejében ;)

    Lippaidoki, kösziii :)

    hopsy és hokera, köszönöm!! magában a "fősodorban" nem lesznek színek, ilyen lesz (ezek kész oldalak elméletben, ha nem kell valami miatt belenyúlnom) - néhány nagy színes oldal lesz majd benne mindenképp, illetve még elképzelhető h egy-egy dolgot csak színek segítségével tudok megcsinálni, annak még ki kell derülnie.

    VálaszTörlés
  6. Akárhogy is lesz, én már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés