2010. november 11., csütörtök

játék! :)

A mese folyamán addig nyaggattuk a mesélőnket azzal, hogy hogyan néz ki egy-egy szereplő, amíg képet nem keresett róluk. Amikor én lerajzoltam a karaktereket, ezeket a fotókat vettem alapul, mert a rajzok lényegében nekünk készültek, kedvtelésből. Csakhogy a képregényben ez így nem fog működni, néhány szereplő arcán változtatnom kell.

Azt gondoltam, ha van kedvetek, megpróbálhatnátok kitalálni, melyik szereplőnek ki volt az eredetije, mielőtt megváltoztatom őket (pontosabban, csak a Vízválasztósakat fogom ugyebár, a Steamline karakterekhez nem nyúlok). Vannak egészen könnyűek, vannak nehezebbek, és van becsapós is. :)
A személyek a következők lennének: Marco atya, Pjotr, Dante, Jared, fon Amber, Laurie, Neelo, Uther, Kabbon, és a Baist. (Cleo, Mona, Romeo, Lora és Kathleen arca vagy annyit változott az eredeti kiindulási ponthoz képest, vagy nem is volt hozzájuk referencia, így hozzájuk nem érdemes keresni.)
A határidő legyen mondjuk november 30. Aki a legtöbbet kitalálja, kap egy A3-as printet abból a triptichonból, amelyiket szeretné.

7 megjegyzés:

 1. XD nem lenne sportszerű, lásd be :)
  te, Csill, Bride és Ras nem játszhattok sajnos...

  VálaszTörlés
 2. Tudod én az art.rpg-ről keveredtem ide, és ott már sokakat kitárgyaltak... :)

  VálaszTörlés
 3. Na jó, annyira sokat nem, csak a nyílvánvalókat... :P
  "Challenge accepted!" :D

  VálaszTörlés
 4. nem gond, igazi kihívás nem azokban van, akiket az art.rpg-n kitárgyaltunk ;)
  hajrá!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem aki Kabbont és a Baistet kitalálja az az igazi májer! Pedig nagyon sok fotó van mindkettőről, csak nem gondol velük senki. Ugye. Pedig!
  Ó bárcsak a Paralelliumhoz is ilyen remek fejeket leltem volna. Ó. Azért majd, ha már megvagy 4-6 oldal vizezéssel művelhetnél oda is.. pfm.. hmmm. pfpfbgh..
  ......
  Basszus!
  Befogta a számat!
  höhh
  na jó. :)

  VálaszTörlés