2011. március 8., kedd

a jelenleg lényegtelen részletek bűvölete

Pontosan tudom, hogyan vonok össze két karaktert eggyé, hogy a két jelentéktelenebb, ám mégis fontos szerepből egy jelentősebb legyen.
Pontosan tudom, milyen hátteret kap majd Mona egy olyan jelenetben, ami a sztori szempontjából hónapok múlva fog bekövetkezni.
Csak a következő oldalról ne kérdezzetek...

4 megjegyzés:

  1. Próbáld fordítva: gondolkozz azon, ami majd sokára lesz, hátha akkor a következő oldal jut eszedbe:)
    Amúgy a fiúk nagyon jól mutatnak a falamon, majd ha egyszer lesz fényképezőeszköz a lakásban megörökítem őket. Mappádat mikor kéred vissza?:)

    VálaszTörlés
  2. Mi van a következő oldalon, amin ennyire leblokkoltál? Btw csináld az azutánit vagy azt ami a fejedben van. Ki mondta, hogy sorban kell haladni?

    VálaszTörlés
  3. Cleo feje! cleo feje van a következő oldalon! és nem megy!! áááá! pedig úgy szeretem Cleot... *nyomorultul néz*

    VálaszTörlés
  4. Hát még van az a gyógymód, mert ez azért nem egy ház aminél nem hagyhatsz ki egy emeletet, hogy egyszerűen kihagyod ezt a jelenetet, vagy kockát vagy oldalt és úgy csinálsz mintha nem is lenne. Aztán ha már nem feszülsz ennyire megrajzolod. Ne feledjük el, hogy ez itt szórakozás. Ha akarod csak a Monás képeket rajzolod meg, és senki nem szólhat bele, amúgy. És ha mégis megrajzolod mindet akkor tök jó, de addig is mindenképpen érezd benne jól magad. És ha az egyik nem megy, ám tele a fejed egy másik jelenettel, akkor rajzold azt.

    VálaszTörlés