2010. június 16., szerda

a teljes prológus

- ami nem nagy kunszt, tekintve, hogy mindössze 2, azaz kettő oldalból áll. Eredetileg négyet akartam, de aztán beláttam, hogy nem számíthatok arra, hogy minden potenciális olvasó éppúgy bomlik Velencéért, mint én.

Viszont kész a második oldal! :)
Párban teszem ide az elsővel, mert közben az elsőn is átszíneztem két kockát. Korábban azt hittem, túl sötét lesz az a blokk és elbillenti az oldalt, de asszem valójában még jót is tesz neki, és így érthetőbb, kihez tatozik a köpeny és a kereszt. A legelső és az utolsó képen hellyel-közzel ugyanaz a városrészlet szerepel, csak pont az ellenkező nézőpontból, ez ilyen jó kis keretes szerkezet, és van értelme is, de ezt most nem tudom elmagyarázni durva spoilerezés nélkül - bár tény, hogy mire eljutna a becses olvasó odáig, hogy megértse, nem fog emlékezni erre (észre sem veszi), dehát.

15 megjegyzés:

  1. bomlik! Velence minden mennyiségben jöhet:)

    VálaszTörlés
  2. Mi többiek viszont együtt örülünk. :) Nagyon fincsi, nagyon szép és külön szeretem, hogy az atya feje annyira koherens. Ugyanaz a fej, nem csak hasonlít kb az előző kockában mutatott fejhez, hanem ugyan az. Grat!

    VálaszTörlés
  3. szép.:) aztán ki lesz-e színezve?
    r

    VálaszTörlés
  4. Bejja, üdv itt, örülök h vannak rajtam kívül is Velence-bolondok :)

    Ami, megküzdöttem érte :D remélem a többiek is lesznek ilyen egységesek, bár tény, az atya különösen kedves a szívemnek - nade melyikük nem?! :)

    ras :D

    Ricsi, de jó, h benéztél! :) igazság szerint már "színezve" van... szóval, ilyen árnyalatos marad, meg lesznek benne időnként full színes oldalak. (lehet, h ha az egész színes lenne, a nagyérdemű meg is fulladna a színeimtől ;)

    VálaszTörlés
  5. Valóban szép ez a két oldal, gratulálok!

    Szöveg mikor lesz benne? :)

    VálaszTörlés
  6. Peti, köszönöm! :)
    már most már mindjárt lesz szöveg is (kicsit félek is tülle), mert kezdődik az első fejezet. csak hát "közben" dolgozni kellene - tényleg, te haladsz a rajzokkal?

    VálaszTörlés
  7. Ez lett a háttérképem (ha nem haragszol...) Csodálatos. Nagyon-nagyon.

    VálaszTörlés
  8. Patak drága, haragudni? boldoggá teszel! :)

    VálaszTörlés
  9. huh ezzel az első két oldallal jó magasra tetted a mércét! Rettentő jó!

    VálaszTörlés
  10. Oh wonderful drawings! I love that!

    VálaszTörlés
  11. thank you, Pierre :)
    as you can see, Venice is an important "character" in this story. :)

    VálaszTörlés
  12. íííí!! (erősen örül)
    köszönöm! :)

    VálaszTörlés